Het restaurant

In de oude kantoorgebouwen van de brouwerij Lamot, in hartje van de stad Mechelen, ontdekt u ons horeca concept: een nieuwe eet- en drankcultuur.

''Puro'' is een gezellige ontmoetingsplaats waar men 's morgens een heerlijk ontbijt kan nuttigen, ongecompliceerd kan genieten van een drankje of een snack, maar ook uitgebreid kan tafelen.

Op de bovenverdieping bevindt zich een apart restaurantgedeelte voor een 120-tal personen. Samen met een lounge gedeelte waar een 90-tal verschillende wijnen worden gepresenteerd, elk op de perfecte temperatuur gekoeld.

Johan Verbrugghe, Jo Derkinderen en Johan Van Eetvelde, samen met hun gehele team, staan garant voor een heerlijke, culinaire verwenning.

We willen u alvast van harte welkom heten

 

Concept

In 2004 werden we gecontacteerd door een projectontwikkelaar om een horeca-project uit de grond te stampen op de Lamot site in Mechelen. Dit net voor het reeds bestaande Novotel.

Pure Sang

Na de aankoop van het gebouw, contacteerden we het interieur- en concept bureau 'Pure Sang', de vroegere eigenaar van Creneau, bekend ondermeer van de Belgian Beer Cafe's.

Samen met Pure Sang werkten we een geheel concept uit waarin dat we weerhielden om alle lagen van de bevolking aan te trekken, en dit op elk moment van de dag. Uit een lijst van verschillende namen, hielden we de naam 'Puro.

Welkom

We hopen met onze jarenlange ervaring in de horeca, u een gepast antwoord te kunnen geven op de steeds groeiende vraag in het Mechelse naar een kwaliteitszaak die op een pure manier uw behoeften kan bevredigen.